Onsdag

Idag ännu ledig dag och denna onsdag ska bara ägnas åt att slappa. Hade planer på att åka till min kära hemstad men det får  vi ta en annan dag, även om jag verkligen saknar allt folk där! Sov riktigt djupt och vaknade först när mamma var hemma på sin lunch. Jag dock ligger fortfarande kvar i sängen och gottar mig. Mys.
 
 

senaste

Färgat hår, bakat cupcakes, skrattat vädigt mycket, ätit på donken och bio. Det var dom bästa sakerna som hänt under det senaste dygnet.
 
 

Måndag

 
Vaknade upp i mitt nystädade rum imorse och efter att jag hämtade lite frukost gick jag upp igen och tände lite ljus och bäddade sängen. Nu sitter jag här på min säng och ska göra klart min NO uppsats och en svenska läxa så jag kan njuta fullt ut av mitt höstlov sen!

Nya smycken

På den senaste tiden har ja köpt massor av nya smycken! Jag är egentligen inget stort fan av smycket, att stå och välja bland halsband finns liksom inte med i min morgonrutin. Men nu kanske det kan bli det? Allt ni ser på bilden är nytt utom dödskalle korset som jag har gjort om!

Hårolja

 
Båda oljorna är superbra, men min mamma fick ta macadamia oljan eftersom den tydligen gjorde undeverk på hennes hår. På mitt hår var det med en grej jag hade om jag skulle ha mitt raka hår utsläppt och för att den luktade gott! Så det beror väl lite på vilken hårtyp man har, men jag rekomenderar båda ändå. Macadamida oljan finns nog lite överallt och den andra köpte jag på Kicks!

Byxor

 
 
Svarta och blåa jeans, hela hösten, vintern och våren. För att undvika detta införskaffade jag mig dessa jeans. Tycker dom är så otroligt coola och vad passar bättre en tråkig novemberdag än en liten färgklick?199 kr på H&M! Har bara användt dom gula änså länge, dom andra paren väntar tålamodigt i garderoben. Iiih!

Kvällar

1. Plocka undan på rummet (blir alltid lite rörigt på morgnarna)
2. Duscha/bada
3.Göra nån läxa eller plugga
Och där har ni en typisk kväll a la Ingrid sätta . Ofta väldigt sena kvällar, men ska sätta igång nu så får jag litesämn också. Ha det!

morgon

Sovmorgon uppskattas, önska mig en bra dag! Vaknade tidigt och tog mig en dusch, klädde på mig nya kläder och dansade runt. Nu ska jag äta frukost innan jag går till skolan. Dagen börjas med ett prov. uppskattas inte lika mycket.

FN dagen

I DO LIDA AV BILDBRIST.
 
Idag är det FN eller UN dagen, för er som inte visste det. Slapp idrottför att äta gosaker istället. Jag brukar gilla idrott, men när man lider av brutal trötthet kanske det inte är världens bästa. Efter skolan kom Carro, tillsammans åt vi Keso och granatäpple och myste runt i vinterjackor en stund. Nu ska jag bestämma morgondagens kläder och lägga mig tidigt för en gångs skull. Det är så perfekt att lägga sig under täcket när man är så frusen och sliten. Peeace.  

Träning

För mig som hade ställt in sig och förberedit sig blev det ingen träning idag, men det hindrar inte mig från att röra på mig som på vilken tisdag som helst. Ska träna tills jag känner att det räckoch då ska jag stretcha ut min träningsvärk. typ det bästa som finns.

Skola

Inte så kul att läsa min blogg när den på sista tiden bara handlat om plugg, men det är en NO uppsats som håller mig tillbaka. Men snart blir det ändring på det, för så fort jag skrivit klart detta ska jag försöka bli klar med den, imorgon finslipa lite och skicka iväg den. Efter det har jag bara lite småläxor kvar att göra innan höstlovet! Det känns super! Under den här veckan ska jag verkligen obba ikapp med allt så jag känner att jag ligger snäppet före, så börjar vi om igen efter höslovet. Skönt.

Kängor

Dom anar inte hur efterlängtade och behövliga dom var och nu står dom där i hallen och väntar. ♥

Kvällen

 
Spelar ingen roll hur mycket jag har pluggat i kväll. I flera timmarhar jag setat och försökt pränta in lite om kalla kriget i mitt huvud, förgäves. Imorgon failar jag. Men jag ska tagga och ladda upp ändå. Ladda upp inför en halv skoldag, prov, utvecklingssamtal, en ännu obestämd plan och mera plugg. Nu skriker katten att han vill lägga sig med mig och mysa i sängen och det kanske är en ba idé. Godnatt!
 
 

Världens bästa dotter

Att jag gjorde allt detta för att slippa plugga en stund spelar ingen roll. Har torkat kattspya, diskat, bäddat, plockat, gjort fint, torkat bordet gjort rens attsanden och tänt massvis med ljus. Snacka om överlycklig mamma som klev in genom dörren för en stund sen. Alla döttrar vill va mig och alla mammor vill ha mig, eller vad säger ni?
 
Tumblr_mcarbjeczj1ri8zz8o1_500_large
 

Ironi

Hello, vill bara tillägna ett stort varmt smörigt tack till gud eller vem det nu är som gör vissa av min dagar så perfekta! En hel hög med plugg att gräva ner sig i istället för att mysa runt i vinterjacka som alla andra normala ungdomar gör en halvdag som denna. TACK! ♥ ♥ ♥

Myssöndag

 
Det blev ännu en dag i affärerna med mamma. Det var tänk att vi skulle byta ut lite grejjor från i går och åka hem sen, men det slutade med att vi var i stan tills dom tängde och sen tog oss en tur till TunaPark. Ont i fötterna, men jag klagar inte för nu har jag så himla mycket fint i garderoben så ni anar inte. Fick även med mig en hel del småsaker, tänkte visa allt imorgon! När jag kom hem och tittat igenom allt drog jag på mig samejackan och begav mig ut igen. I mörker och regn traskade jag runt och bara var tillsammans med filuren på bilden ↓
 
 
Något plugg blev inte av, men det ordnar sig. imorgon.
 

Svartvit shopping

//1.linne, h&m// 2.t-shirt,monki// 3.Stooor t-shirt, monki// 4.leggins, h&m// 5. leoparbyxor, h&m// mönstradebyxor, h&m// 7.bandeau bh, monki// skinnshorts, h&m//
 
Blev en riktigt mysig mamma och dotter dag i regnet. Sprang mellan affärer för att inte bli blöta och åt sushi. Mysigare kan det nästan inte bli. Upptäckte när jag kom hem att det jag köpte faktiskt bara bestod av svarta och vita färger, men tråkiga är dom inte. Är verkligen superglad och tacksam för allt! ♥
 

Lördag

 
Gick upp i skaplig tid och ägnade mig en riktigt god frukost och en allmänt mysig morgon med tända ljus och lugn musik. Idag står en shoppingtur högst upp på dagens attgöra-lista och sen blir det barnkalas och Carrohäng. Fint. Ännu finare är att det bara är lördag.

Myser

 
Myser på mitt rum som blir rätt ok mysigt så fort solen går ner och man kan tända ljusslingan och massa värmeljus. Fönstret är öppet så jag kan höra lite nattljud från verkligheten och en katt håller mig sällskap här på sängen. Datorn kommer underhålla mig ett tag framöver tror jag och sen kanske jag startar ett avsnitt Grey`s eller två och till det har jag laddat upp med en chokladkaka och en liten drink. Fredagkväll hemma  är alldeles för underskattat!

Studiedag

Är ledig denna fredag och allt jag har gjort hittills är att lata mig. Men nu tänkte jag hoppa in i duschen och senare ge mig ut på en lite promenad och när jag kommer tänkte jag faktiskt ägna en lite stund åt skolarbete. Tänkte att det kunde vara skönt att få lite gjort inför veckan!
 

Tråkigt rum

Ett gammalt rum
 
Är så trött på mitt sovrum så det finns inte. Fick jag välja skulle den gröna ryamattan ersättas med en vit, texten ovanför min säng skulle bort och resten av rummet fyllas av massa fina foton, drömfångare och ljusbehållare från indiska. Ljust rent och vitt eller ett mysigare rum spelar ingen roll med förändring kom till mig!"

mini fredag!

Satt på bussen med Carro, båda på riktigt riktigt dåligt humör och bitch blickade med oflit allt och alla. Surt. Efter lite mat i magen ersattes ilskan med flum och brutal trötthet. Hemma bytte jag jeansen mot sköna tights och ska ha min lilla myskväll nu. Smälta tanken på att jag faktiskt är ledig imorgon. wopaaa.
 

Onsdag

 
Kände mig preppy ett par idag med ett par boots som låter så härligt när man går, lockigt hår och en lång kappa. Mer har jag inte att säga.

Saknar

 Jag trodde inte man kunde sakna en lägenhet så mycket innan jag såg dom här bilderna. Men det kan man verkligen. Saknar att se det här dagligen. Varenda dag. Att bo högre upp än alla andra och ha panorama fönster ut mot himlen. Saknar saknar saknar.

Måndag

 
 
En mardröm resa hem igenom regnet. Trött, blöt, kall, frusen,magkramper och alldeles för mätt. Alla dyngsura kläder på baddrumsgolvet och jag ner i ett bad. Insett att jag är i väldigt stort behov an ett par nya kängor och att plocka fram en varmare jacka. En mysig halsduk på det och en perfekt höstklädsel är fixad. Hursomhelst av slutar jag min kväll som jag brukar numera: En kopp tée och lugn och ro med musik i öronen. Det kanske låter mysigt och det är det också, men glöm inte att jag forfarande är hjärtekrossad för jag inte fick några biljetter till den 2 november. Den lilla chansen att få ögonkontakt med Harry fanns, men nu är den borta. Mitt liv suger. 

Söndagen

 
Började bra och slutade bra, men där emellan har den vart värre än värst. Legat på sängen mest hela dagen och försökt överleva alla mordförsök från min mage. Hemskt. Men nu mot kvällen fick jag tillslut min mycket efterlängtade godispåse i alla fall, och nu väntar en god middag och ett bad. Efter jag fått tag på André som btw fyller år idag. Grattis Grattis!
 
 

Söndagsmorgon

 Bestämde mig för att gå upp tidigt denna söndagsmorgon för att bli trött ikväll och kunna sova, ska vila under dom 3 kommande veckorna som är alldeles för chill. Inga lektioner den första veckan, lediga på fredagen, halvdagar nästa vecka och helt ledig veckan efter det. Härligt härligt.
 
Hursomhelst var det skönt att gå upp lite tidigare och ha en mysig morgon helt för mig själv när familjen sover. Satte på mig En stor stickad tröja, satte musik i öronen och tittade igenom väldigt gammla bilder. Bjuder på en:
 
redigerade mitt hår i picnic och lurade alla att jag blivit daywalker. Och det funkade!
 

Myskväll

konfirmationen
André tog sig hit för skräckfilmstittande, godis ätande och tända ljus. Nu, i brist på annat, sitter vi på mitt rum och skrattar så magen krampar när vi busringer till våra kära vänner. Men vi är så otroligt dåliga på det, eftersom alla kommer på oss. Men kul är det! Perfektion en fredagskväll.

Hösten är här

En vecka full med skratt, klagomål, frost, magkramper,  höstväder och utskämmningar. Skämmt ut mig så mycket denna vecka att hela skolan borde veta vem jag är. Billderna är så otroligt fula, men viktigast av allt får dom mig all lé.
Lördagkväll och mina planer är att städa mitt rum. Men det går inget vidare, för i stället sittter jag upp i allt med datorn och en kopp tée.

Dedicated especially to my beautiful friends

Ville bara skriva ett otroligt smörigt inlägg om hur min fina vänner verkligen lyser upp min dagar i skolan. Hur dom får mig att skratta när det är det sista jag vill göra. Hur dom lyssnar och förstår, men framför allt hur glada dom gör mig. Alla borde ha vänner som jag har. ♥ 

Vaknar upp med ett Lèende

 
 
Tèe drickande med fin vän. Imorgon spenderar jag och Andrè vår sovmorgon tillsammans med kladdkaka och sprutgrädde ♥. Livet mina vänner. Livet.

back on track

 
Så mycket har hänt mina vänner. Så mycket. Nya vänner, blivit 15 bast, skolan har på riktigt kommit igång, jag har tänkt om och nästan blivit en ny människa. Så känns det i alla fall. Och allt detta sen vi sågs sist. Är mycket ledsen för uppehållet mina kompisar, men herr dator fick ett virus. Nu är han dock fixad och vi kan ses som vanligt igen. Adios.