Inspiration i massor

Mitt huvud är himla proppfullt med inspiration till både livet, rummet och bloggen. Och självklart kommerni få ta del om den också! Har precis kommit hem efter en hel dag på stan med mamma där jag har samlat på mig annu mer inspiration. Älskar den känslan ♥
 
 

Barndomsstad

 
Vid två tog jag tåget till lilla Flen och sen dess har jag hängt i min kära barndomsstad, med den bästa vännen man kan tänka sig att få. Gick förbi några av ställena jag bott på, träffade gamla vänner, druckit energidricka, fått energikick med en massa underbara människor, mosat pengar på spåret och som vanligt fått x antal många skratt anfall. Fiint.
 
 

Saknar min Lovisa

375836_2683340131871_847294894_n_large

Mitt gömda 6-pack värker

 
 
Har ën riktigt riktigt kul dag idag med Carro. Köpte sur godisspray, bakade kladdkaka med en massa konstiga ingredienser, hade kladdkakskrig och skrattade väldigt väldigt mycket. Super.

En söndag i Juli

 
 
Har precis gjort mig klar och nu tar jag snart små kliv ut i världen för att möta upp Carolin min fina. Vad vi ska göra står oskrivet, kanske blir det energidrickande vid fontänen och körsbärsplockande som sist, eller något helt annat.Vem vet?
 
Kör på utsläppt lugg idag, för typ första gången sen jag klippte den? Mitt hårhar växt sjukt mycket förresten så mina planer om att skaffa en ny frisyr innan skolan börjar kanske går i kras. Kanske bara klipper topparna och sparar långt igen. Det visar sig.

turkosblå

 
//hm//

Min ganska så nya bikini som passade så bra att bada i borta i Kreta, där färgen matchade nästan exakt färgen på havet. Underbart. Ny favorit bikini, helt klart!
 
 

Lazy days

 Igår när jag kom hem drog jag på mig dom första bästa mjukisbyxorna och somnade på soffan direkt, och idag har jag förutom varit väg på middag och myskväll bara slappat bort hela dagen. Sommarlovsdagar det.

Kreta

 
Solat, badat, lekti vågorna, druckit goda frukt och kaffe drinkar, ätit hur mycket glass som helst, åkt buss över hela ön, gått i små affärer hela natten, besökt europas finaste strand, bränt mitt öra, blivit lite brunare, provat fisk-spa och en massa massa mer. En underbar vecka ♥
 
 
 

Gula

 
 
För 180 kronor fick jag mig dom här gula coversen. Värt var ordet. 
 
 

Resa

Bussen från hotellet gick vid 9 imorse och innan dess hann jag med att bada i soluppgången, äta en riktigt god frukost och ta en dusch. Ville njuta av dom sista timmarna på Kreta! Efter duschen satte jag på mig mina nya mjuka kläder från zara och satte upp mitt blöta hår i en bulle. Älskar att vara fräsch när man ska ut och resa! 
Till planet, bilen och tåget hade jag med mig ett stort lager godis också! Det är så det ska vara :)
 
mjuka mjukis shorts
 
 
 
 

När man saknar så det gör ont

Har ni nån gång saknat en riktigt bra, kanske bästa vän så mycket att bilden av honom/henne dyker upp i huvudet minst en gång i halv timmen? Det är precis vad jag gör just nu. Jag saknar min Karin så himla himla mycket!  Hon är den gladaste människan jag vet, som alltid kan få en på bra humör. Efter som våran humor består av en perfekt kombination brister vi alltid ut i skrattanfall och fniss. Åh vad jag saknar att kunna larva mig hur som helst och bara vara vi. Du är fin du vännen. ♥
 

Nagellack

 
Glada färger på naglarna kan vara bland det finaste jag vet, sommar som vinter!  Har ingen speciell favorit färg, bara den är glad! Jag är väl den typen som aldrig har riktigt fina naglar utan biter sönder dom och byter färg två gånger om dagen, men på er med längre naglar kan det som sagt vara bland det finaste som finns!

Bästa broder

Förmodligen kommer jag nog radera detta inlägg i all hast nån gång när vi har bråkat, men för tillfället så tycker jag väldigt mycket om min kära bror. Han är nog den snällaste och lugnaste människan som finns. Idag fyller han 17 år. Min snälla, beskyddande, ordentliga bror med världens sjukaste humor har levt 375 dagar 17 gånger om på denna jord. Ett stort Grattis!
 
Tre år sen

Dör av garv

 
 
 
Sitter helt ensam och garvar för mig själv. Faschineras över hur normal jag ändå är hahahah. Läs igenom dom här bilderna och ni har the story of my life. Ahahahha.
http://lol-sotrue.tumblr.com/
http://lol-sotrue.tumblr.com/
http://lol-sotrue.tumblr.com/
http://lol-sotrue.tumblr.com/
 
 
 

//Birdy-skinny love//
 
http://www.youtube.com/watch?v=XL2Uzz4j01s
 
 
 
 

16 juli

 
Godmorgon! Igår hade jag en riktigt mysig hemma dag då jag gick runt och gjorde ingenting, men en sån dag orkar jag inte ha igen. Ny dag, nya äventyr, med vem eller vad det blir får vi se! 

Kreativ

Rastlös och inspirationsfull tänker jag rota bland alla tèer och hitta något som gott som jag antingen har glömt eller aldrig druckit förut. Sen tänker jag skapa något, vad som helst. 
 

Morgon

Började morgonen med en skål jorgubbar till ljudet av regn och två gamla One tree hill avsnitt. Sen har jag spenderat resten av morgonen  framför donutmaskinen och gjort underbara munkar. Inte världens vackraste, men goda i alla fall! En underbar morgon enligt mig. 
 
 
 

Hårolja

//kicks//
Utan dig skulle mitt hår inte vara lika lent och mjukt, så tack kära oljevän!
Använt mig utav den här oljan för håret ett par gånger nu, och passar faktiskt väldigt bra till mitt hår i alla fall!

Fredag den trettonde

 
För mig har fredag den trettonde alltid betytt otursdag för mig, men nu är det så att fredag den trettonde i Italien är en turdag, så jag och Andrè har gått och blivit Italienare. För någon otursdag tänker vi inte ha!

Skräckfilmskväll med Andrè

Runt 11 möter jag upp Andrè på stan, för att ladda upp med massor av godis och filmer inför vår skräckfilmskväll som vi ska ha senare. Jag vet att vi kommer ha det jätte bra, för det har vi alltid! ♥

Inspiration

Kände att all min sprängfyllda inspiration dog bort lite på den förra bloggen och min nödlösning blev att skaffa en ny. Så här är vi nu. Ny blogg,  ny start.