flyger

En fullspäckad vecka framför mig och jag har har kommit igång med både dans och stretching igen. Flyger som en fågel genom livet.

Nattankar

La mig precis ner under täcket och medan regnet smattrar mot fönstret tänker jag på morgondagens första timmar. Tänker på hur mysigt det kommer bli att bli med en varmdusch och nybakta scones. Tänker att jag hoppas innerligt att det regnar imorgonbitti, för att ta en promenad ensam i regnet med leooardstövlar och paraply är precis vad jag känner för.

Svartvitt plus färg

//min kisse// weheartit//jakandjil//
 
Pussar på katten och tar mig en riktigt välförtjänt kopp tè efter allt magont. Nu ska jag fortsätta gotta mig med ögongodis: inspiration från alla möjliga olika ställen. 

Sommarlovskvällar

 
Hämtas upp av mamma någonstans i eller utanför stan efter att ha varit ute på äventyr, tar bilturer i mörkret, sitter vid ån med vacker utsikt över kyrkan, kollar på sex and the city klockan tolv eller tar långa varma bad. Åh, sommarlovet borde få fortkörningböter! Jag vill verkligen verkligen inte tillbaka till vardagen om 10 dagar och byta ut alla dessa kvällar mott stress, plugg och rutiner. Jag vill inte. 

Min favorit ginger

 
Lärt mig en väldigt random dans, pratat om dinkelbröd och fikonsylt, pratat så hård svengelska som det går och suttit haklapp på två kolsvarta katter. Allt detta underbara fick jag genom en kvarts tågtur till Strängan. Som jag hade längtat! Nu fick jag äntligen träffat min Lovisa igen!
 
 

tidagen den sjunde

 
Fluffigt trollhår i en toffs och blommiga byxor på. Ska strax höra vart favoritbruttan håller hus, men innan det blir det en fikadate med mamma. Förbereder mig för en dag med en massa skratt och träningvärk i magen. Åh, härliga dag.

Hakuna matata

(instagram taken)
 
Det här lyckades jag pyssla till idag, och mycket nöjd är jag. Känns som ett helt nytt rum nästan. Rummet blir bara mysigare och mysigare ♥ Funderar på att bomba ner en vägg med massa bilder också, men vilken? 

Den fjärde

Tog bilen hitåt igår kväll, och kom fram efter ett stopp vid mcdonalds och ett annat stopp vid vattnet. Är hos mormor och ska hjälpa henne idag. Somnade med kläder på och är allmänt ofräsch, så det ska bli skönt att komma hem och duscha. Förresten kanske det blir ännu mer karusellåkande idag, iiiiih!
 
Update:
lite bilder från kvällen

Åfesten

(instagram taken)
 
När man är på väg upp i en riktigt läskig karusell och adrenalinet punpar och hela kroppen är fylld av en härlig känsla. När man är upp i luften och blundar för att känna vinden som fläktar, och när man är nere igen: stolt, glad småyr och vill göra det igen, för den trots allt inte var så farlig. Åh vad jag älskar den bunten av känlor.
 
Jag hade förövrigt världens bästa kväll igår. Åkte ner till Å festen vid 8 och hängde där till 11 nån gång. Åkte karusell, åt popcorn, vann en hammare och allt detta med  Kelly som jag inte träffat på allt för lång tid. Sen avslutades den andra Augusti med en myskväll. Prefect.

Första augusti

Tar ett bad och fräschar upp mig innan Nillan kommer hit för en rejäl myskväll. Har ni också bara slappat bort hela första Augusti? Det är sommarlovsdagar det!